TeaserTeaserTeaserTeaserTeaser

E-smart Webdesign

 

E-smart is ons eigen ontwikkeld systeem waarmee wij op een voordelige manier unieke websites kunnen neerzetten. E-smart wordt voornamelijk gebruikt door starters of ondernemers met een krap budget. Maar ook als promotie voor bedrijven op internet. De E-smart websites worden goed gevonden door de verschillende zoekmachines zoals Google. Het Content Management Systeem is zo gebouwd dat iedereen zijn eigen website eenvoudig kan beheren en kan voorzien van teksten en afbeeldingen. Hierin kunt u ook per pagina aangeven wat de zoektermen moeten worden, een beschrijving geven en een titel. Dit bevorderd de zoekresulaten en u wordt sneller gevonden. Lees meer hierover bij Zoekmachine Optimalisatie.

Via Google Analytics kunt u zien hoeveel bezoekers uw website per dag krijgt, welke pagina's interessanter zijn en hoe uw bezoekers op uw website terecht zijn gekomen. De gerichte bezoekers die daadwerkelijk op oek zijn naar uw product zijn het meest interessant voor u.

E-smart heeft ook een eigen website: www.e-smart.nl. Hier kunt u alles lezen over de websites, voorbeelden bekijken en natuurlijk direct contact met ons opnemen.