TeaserTeaserTeaserTeaserTeaser

Internet Marketing

 

Internet Marketing is de marketing van producten en diensten via internet. Het omvat de combinatie van techniek, design, ontwikkeling, adverteren en verkoop.

Het bereik van het internet is enorm. Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken internet en het is altijd open, 24-uur per dag. Een prachtig medium dus om tegen relatief lage kosten veel (potentiële) klanten te bereiken.

Heel veel bedrijven zijn al te vinden via de zoekmachines op internet. Dus hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw bedrijf eruit springt, opvalt en goed gevonden wordt? In de praktijk blijkt namelijk dat een bezoeker, na het intikken van een zoekwoord, hooguit enkele pagina's bekijkt die aan zijn zoekcriterium voldoen. En daar moet uw bedrijf dan wel bij zitten. En als de bezoeker eenmaal op uw website terecht is gekomen, hoe zorgen we er dan voor dat hij of zij de juiste weg vindt naar de informatie waarnaar hij of zij op zoek is? Wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijf te ondersteunen bij het bereiken van uw doelstellingen. Op het gebied van Internet Marketing kunnen wij u van dienst zijn met o.a. webdesign, E-smart websites, zoekmachine optimalisatie (SEO), nieuwsbrieven, webbased applicaties, webshops etc. Wij bieden creatieve oplossingen voor elk budget.

Maar ook buiten Internet kunnen wij van betekenis voor u zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een huisstijl en drukwerk zoals flyers, posters, briefpapier en visitekaartjes.