TeaserTeaserTeaserTeaserTeaser

Netwerkbeheer

 

Voor kleine en middelgrote bedrijven is het over het algemeen niet rendabel om zelf een systeembeheerder in dienst te nemen. Met Lionhead Netwerkbeheer bent u zonder eigen systeembeheerder toch verzekerd van een professionele IT oplossing. Lionhead Netwerkbeheer heeft jarenlange ervaring in het beheren en ondersteunen van computers, netwerken en servers.
Ondersteuning bieden wij op basis van ons uurtarief of op basis van een onderhoudscontract, u bepaalt zelf welke vorm van ondersteuning u kiest.

Onderhoudscontract
Met een onderhoudscontract betaalt u een vast bedrag per maand. Hierbij is onbeperkte telefonische ondersteuning en onze monitoring inbegrepen. Het onderhoudscontract wordt berekend op basis van het aantal werkplekkn en servers waarvoor u ondersteuning wilt.

Monitoring
Onze monitoring service is een speciale dienstverlening gericht op het voorkomen van problemen. Door constante bewaking van uw centrale apparatuur en uw back-ups zijn de meeste problemen op te lossen voordat u er hinder van ondervind. Door de bewaking van de back-ups weet u zeker dat er een goede kopie van uw data beschikbaar is in geval van calamiteiten. Wij bieden ook monitoring aan zonder onderhoudscontract als u dit wenst.

Merkonafhankelijk

Wij bieden ondersteuning voor Microsoft Windows, Apple OS X en Linux omgevingen. Bij ons bent u dus altijd welkom, welk type computer u ook heeft. Wij laten u vrij om die computer te kiezen die uw voorkeur heeft of die voor u de beste oplossing biedt.